Skip to main content

Da's zo gefietst!

campagne van 30 juni t/m 26 augustus
Om een bezoekje aan hartje Blerick aantrekkelijker te maken per fiets, starten we een pilot met een bewaakte (gratis te gebruiken) fietsenstalling. De campagne bestaat uit diverse onderdelen zoals een filmpje, socials, flyers en de fietsenstalling zelf. De camapgne loopt van 30 juni tot en met 26 augustus.  


OFFICIËLE OPENING 7 JULI
Vrijdag, 7 juli om 14.00u verzorgen wethouder Erwin Boom en centrummanager Sjoerd van Heijster de opening van een tijdelijke pop-up fietsenstalling. De gratis te gebruiken fietsenstalling wordt geplaatst op de kruising van de Kloosterstraat en de Pepijnstraat. Deze pop-up fietsenstalling is onderdeel van een grotere fietscampagne: ‘Da’s zo gefietst!’

> Download hier het persbericht

De BIZ en centrummanagement in Hartje Blerick willen de bezoekers in hartje Blerick graag bewust maken van hun keuze om de auto te gebruiken wanneer ze naar het centrum gaan. Hoewel het gemakkelijk en snel lijkt, is het geen gezonde of duurzame optie. Daarnaast heeft het centrum tijdens meerdere momenten in de week (vrijdag en zaterdag) een hoge parkeerdruk. Er zijn dan op enkele parkeer locaties weinig of geen parkeerplekken beschikbaar. Deze campagne richt zich niet alleen op de bezoekers van het centrum, maar ook op de mensen die er werken. Naast een tijdelijke (gratis te gebruiken) fietsenstalling bestaat de campagne uit een ludieke campagnevideo, de inrichting van een parkeerplaats voor personeelsleden, informatiefolders voor medewerkers en ondernemers en informatieflyers voor bezoekers. Deze campagne wordt in samenwerking met gemeente Venlo gerealiseerd.

Wethouder Erwin Boom opent bewaakte fietsenstalling

fietsenstalling goed in gebruik

WINACTIE & VOORWAARDEN

Vanaf 7 juli tot en met 26 augustus is de pop-up fietsenstalling iedere dag gratis te gebruiken. Elke vrijdag van 14.00u – 19.00u en iedere zaterdag van 12.00u-17.00u is de stalling voorzien van een toezichthouder, ook dan is de fietsenstalling gratis te gebruiken. Gebruikers van de fietsenstalling ontvangen op deze momenten ook direct een flyer met unieke code. Hiermee maken zij kans op mooie lokale prijzen met als hoofdprijs een cheque t.w.v. 1.000 euro(!) te besteden bij de lokale fietsenmaker. De overige prijzen zijn Blerickse bonnen met een waarde variërend van €20 tot €100 euro. 

Bij het succes van de fietsenstalling onderzoekt het centrum de haalbaarheid van een permanente (bewaakte?) stalling op deze plek. 

Blerick is de eerste lokale speler die zich aansluit bij de landelijke campagne “Da’s zo gefietst!”. Deze landelijke campagne heeft een looptijd van drie jaar. Meer informatie op: https://www.daszogefietst.nl/ 

Contactformulier

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input