Skip to main content

Prachtige Koningsdag

Koningsdag 2023 gaat in de boeken als een prachtige, zonnige, gezellige dag in hartje Blerick.

Op 27 april vierde Blerick Koningsdag en het was een geweldig feest! Duizenden mensen kwamen samen in het centrum van Blerick om de verjaardag van onze koning te vieren. Het weer was perfect en er was een fantastische sfeer.

Er waren leuke van activiteiten voor jong en oud. De KinderFantasieMarkt was als vanouds een groot succes. Deze vrijmarkt stond door de Blerickse straten en op het Lambertusplein waar kinderen (en volwassenen) hun spullen konden verkopen en kopen. Daarnaast waren er diverse optredens op het Antoniusplein en enkele leuke attracties voor de kinderen. De commerciële braderie maakte het oranje sfeertje compleet. En de winkeliers lieten zich ook van hun beste kant zien. De etalages waren vrolijk aangekleed en de deuren stonden wagenwijd open. 

MEDIA AANDACHT
Dat Blerick de grootste vrijmarkt van Limburg heeft, blijkt wel uit de media-aandacht. De dag na Koningsdag staat de Limburger er vol mee. Grote dank aan De Limburger. Prachtige pr en positieve publiciteit voor hartje Blerick, waar de ondernemers leuke evenementen organiseren voor een breed publiek. Zie ook de foto's van de krantenberichten uit de Limburger onder dit artikel.

Koningsdag in Blerick was een groot succes en een geweldige dag voor jong en oud. We willen alle vrijwilligers, verenigingen en organisaties bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement. We kunnen niet wachten om volgend jaar weer te vieren! 

 © De Limburger

voorpagina de Limburger op Facebook