Skip to main content

Nieuwe look

Afgelopen jaren hebben we het collectief van ondernemers verstevigd. We hebben ingezet op samen sterk. Op samen elkaars krachten te gebruiken en zo het centrum van Blerick goed neer te zetten. Het plan zoals in 2018 ontwikkeld, kreeg vorm in de jaren erna. Achter de schermen wordt samen met de gemeente en stakeholders gewerkt aan de openbare ruimte. Voor de ondernemers werd een compleet programma voor training en opleiding neergezet: onderwerpen als samenwerken, visual merchandise, hospitality, social media, agressie op de werkvloer en reanimatiecursussen kwamen aan bod. Samen zijn we de basis voor een succesvol centrum. Daar zijn we met z'n allen in geslaagd.

Wat nog ontbrak is een goed online presentatie. Naast de vlaggen aan de gevels en levensgrote hart, werd het hoog tijd voor een nieuwe website. En dat is nu ook een feit. De vorige website werd tijdens het jubileumjaar in 2015 gelanceerd, een hoogtepunt dat al even voorbij is. En internet heeft de laatste jaren een vlucht gemaakt, dus we kunnen en willen niet achterblijven. De nieuwe site heeft ook de Blerickse kleuren in zich en toont een fris en nieuw design. De ondernemers worden hier goed gepresenteerd en er is aandacht voor alle zaken die in hartje Blerick spelen. Ontbreekt er iets volgens u? Laat het dan weten en stuur even een berichtje, de bestuursleden staan ook op de site en u kunt ze allemaal makkelijk benaderen. 

HARTJE BLERICK
Eerder communiceerden we al over het geel-blauwe hart van Blerick. De kleuren zijn echt de Blerickse kleuren, die ook in de officiële Blerickse vlag zitten. Het gestileerde hart heeft zijn oorsprong in de samenwerking met Venlo en Tegelen. Venlo had het hart al langer, maar het is goed om eenheid, met een vleugje eigen identiteit uit te stralen. Met deze nieuwe frisse uitstraling willen we ook laten zien dat Blerick de volgende stap heeft gezet. Na de moeilijke jaren van Corona, zien we ook dat er nieuwe kansen ontstaan. Stonden er net voor Corona nog 11 panden leeg, inmiddels is dit aantal geslonken naar 3. Een geweldig resultaat! Nu zetten we in op lokale ondernemers die iets willen bijdragen aan ons collectief. Die wellicht aan de keukentafel nieuwe ideeën ontwikkelen, of die elders in stad of dorp zitten en graag willen aansluiten. Neem dan contact op met het centrummanagement (pagina + link). Kijk ook eens op de pandenbank wat hartje Blerick nog in de aanbieding heeft. Heb je interesse of zit je met vragen of ideetjes? Neem ook dan eerste contact op met centrummanagement, voordat je de makelaar belt ;)