Skip to main content

Het hart van Blerick

Heb jij het hart van Blerick al gezien?

Sinds enige tijd is dit mooie Blerickse geel-blauwe hart in het straatbeeld te zien!
Hartje Blerick werkt aan haar identiteit. De huisstijl wordt opgefrist en de Blerickse kleuren zijn terug. Het mooie geel-blauw voert de boventoon. Op deze manier geven we Blerick ook weer meer identiteit mee zoals het is bedoeld.

WIN MET EEN LEUKE FOTO!
Noem het de selfiespot, of photo spot. Wij hebben in ieder geval wat leuks bedacht rondom dit grote Blerickse Hart.
Om Blerick meer online aandacht te geven, werken we achter de schermen aan een nieuwe website. Daarnaast hebben we deze leuke actie rondom het hart bedacht!

SPELREGELS
Iedereen die een leuke foto maakt / laat maken van zichzelf met het hart en dit online deelt, maakt maandelijks kans op een cadeaubon van 20,- euro. Wat je daar voor moet doen is simpel: 

  • maak een toffe "selfie / foto" met dit hart
  • plaats de foto (openbaar) op Instagram of Facebook*
  • tag instagram.com/winkelsblerick of facebook.com/whblerick

* Bij het plaatsen van de foto en het taggen van Winkelhart Blerick online geef je automatisch goedkeuring voor gebruik van de foto op onze online kanalen. Zo kan het zijn dat we je foto als voorbeeld gebruiken of op een verzamelpagina plaatsen waar meerdere foto's staan. Winkelhart Blerick kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van ongewenste foto’s in relatie tot deze actie. Over de uitslag en inzet van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. De bedrijven Facebook en Instagram staan los van deze actie.