fbpx

Plannen Blerick-centrum gepresenteerd!

De laatste jaren is er collectief hard gewerkt aan nieuwe plannen voor de winkelcentra van Blerick en Tegelen. Samen met vele betrokkenen is er een uitdagend pad bewandeld. Het project SAMEN VOORUIT zoals in 2019 door Taskforce Blerick is opgestart, werd onlangs afgerond. Vorige week werden de uitkomsten gepresenteerd aan het College van burgemeester en wethouders. En na het enthousiaste onthaal was het deze week de beurt aan Omroep Venlo en De Limburger: Tijdens het persmoment werden de ambitieuze en reële plannen uit de doeken gedaan.

BEKIJK DE REPORTAGE OP OMROEP VENLO
klik op deze link voor het artikel en de uitzending van Omroep Venlo.
Door een collectieve inzet van alle partijen voor het centrum lijkt Blerick op de juiste weg: Met bestrijding van de leegstand, de aanpak van de openbare ruimte en door veel samenwerking keert het tij. Ondernemers knappen hun pand op, nieuwe winkeliers worden verwelkomt en er ontstaan nieuwe initiatieven.

Voorzichtig verschijnt er een kleine glimlach op ons gezicht. Het gaat niet van zelf en het heeft tijd nodig, maar van deze ontwikkelingen kun je toch alleen maar blij worden? De eigenaren en ondernemers in het gebied doen hun stinkende best en gemeente Venlo neemt haar belangrijke rol. Helpt u als inwoner of bezoeker van het centrum ook mee? Samen maken we Blerick-centrum aantrekkelijker en toekomstproof!

BELEEF, KOOP EN ONDERNEEM HET IN BLERICK!
De hele reportage op Omroep Venlo ziet u in het nieuws van 10 mei 2021
🎥
De limburger Visie Blerick 2021.05.11 08 23 40
naar boven...