fbpx

Win met de Paasactie!

Gezellig! Doe mee met de paasactie en win een leuke prijs!

Om in deze tijd weer wat gezelligheid terug te brengen, hebben we een leuke paasactie in hartje Blerick bedacht. Via de etalages van de deelnemers, worden vanaf vrijdagmiddag 12 maart verschillende letters/tekens gepresenteerd. Het zijn er in totaal 18. Deze letters/tekens vormen samen een zin. Los jij de puzzel op, dan maak je kans op één van de 5 Blerickse bonnen ter waarde van € 20,- of andere prijzen, zie hieronder! De actie loopt tot en met 31 maart! Wil je nu al een Blerickse Bon voor jezelf of om iemand cadeau te doen, kijk dan even op deblericksebon.nl voor verkooppunten, deelnemers en meer info.

KLEURWEDSTRIJD VOOR KIDS T/M 11 JAAR

We hebben ook een kleurwedstrijd voor de kleinere kids. Download de kleurplaat hier (pdf), kleur deze in en maak kans op één van de leuke prijzen! Inleveren kan bij de Regiobank, Maasbreesestraat 3. De actie loopt tot en met 31 maart 2021.

PRIJZEN

> Slagzin: Onder de juiste inzendingen van de letterpuzzel / slagzin verloten we onderstaande prijzen:

  • 5 x een Blerickse bon van Winkelhart Blerick a € 20,-
  • Een paastaart van Pijpers Brood en Banket
  • Een cappuccino karamel likorette van Brasserie ut Hert
  • Een paasboeket van Dings Bloemenboetiek

> Kleurplaat (kids tot en met 11 jaar): Onder alle inzendingen van de kleurplaat verloten we onderstaande prijzen:

  • 1 x knipkaart 10+2 bolletjes ijs bij Sur Meuse
  • 1 x mood octopus van SierenSo
  • 2 x pop-it van SierenSo
  • 1 x simple dimple van SierenSo

HOE WERKT DE PAASACTIE
Zoek de letter / het teken in de etalage van de deelnemers en maak er een slagzin van! De Letter of het teken staat in het hartje. Het cijfer in het hartje bepaalt ook de juiste positie van de letter of het teken in de zin! Het zijn er in totaal 18. Dus, spoor ze op, zet ze in de juiste volgorde en maak kans op leuke prijzen!

INLEVEREN!
Lever de uitkomst van de slagzin en/of de kleurplaat in bij de Regiobank, Maasbreesestraat 3 Blerick, of stuur je uitkomst via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: vermeld altijd je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres erbij. Alleen dan is je inzending geldig. Inzenden kan tot en met woesndag 31 maart! De winnaars worden op Goede vrijdagmiddag 2 april om 15 uur door Chielke, in het bijzijn van de paashaas, bekendgemaakt!

WAAR HANGT DE POSTER?
Bij onderstaande bedrijven hangt een poster in de etalage. Kijk goed en los de slagzin op!

In willekeurige volgorde: ‘t Zuske, Wijnhuis Blerick, Crazy About, ‘t Raodhoes, Rosemarijn & Thijm, Atelier K.A.N.S., Berden mode wonen en meer , Brasserie ut Hert, Dings bloemenboetiek, Huizenaar Kappers, Square Kappers, Sur Meuse, SierenSo, Pijpers brood en banket, Leenders en Gielen, Sannen adviseurs, Opa Jos, Peters-Cabooter mannenmode

Paasactie kleurplaat hartje Blerick

 

naar boven...