fbpx

Koop Lokaal in Blerick!

We hebben het allemaal lastig, Corona heeft de samenleving nog steeds in haar greep. En nu de niet-essentiële winkels gesloten zijn, doet het ook de ondernemers in hartje Blerick weer meer pijn. Daarom roepen we op tot hulp! Steun de winkeliers en koop lokaal. Zijn ze gesloten, dan kunt u ze toch gewoon met een telefoontje bereiken, of bekijk de websites, de socials en bestel!

Samen met Venlo en Tegelen hebben we vorig jaar de campagne ‘Koop lokaal, het nieuwe normaal’, opgestart. Een campagne om alle inwoners van gemeente Venlo en omgeving te verleiden lokaal in onze eigen stadsdelen te shoppen. Met enthousiaste verhalen en beelden willen we iedereen verleiden lokaal te kopen. 

www.bestelleninblerick.nl
De diverse uitingen verwijzen naar de website 
www.venlokooptlokaal.nl waar u meer te weten komt over het shopgedrag van de hoofdpersonen uit de campagne. Daar wordt ook de link gelegd naar de lokale winkelcentra van Venlo, Blerick en Tegelen. Wilt u meteen kijken waar u online kunt bestellen, ga dan naar www.bestelleninblerick.nl

De belangrijkste boodschap: Koop Lokaal!

Een groot deel van de lokale retailers heeft vanwege de coronacrisis en de hudige lockdown een moeilijke tijd. Sommigen van hen verkeren echt in heel zwaar weer. Door de handen ineen te slaan, willen we iedereen timuleren om zoveel mogelijk lokaal te kopen, zowel online als offline. Dit draagt direct bij aan de omzet van lokale ondernemers en indirect aan het behoud van de winkelstraten. Bovendien geven lokale ondernemers – in tegenstelling tot landelijke of internationale bedrijven - hun geld ook weer lokaal uit, bijvoorbeeld als sponsor van verenigingen. Zo levert lokaal uitgegeven geld ook een bijdrage aan het functioneren van de gemeenschap als geheel.

Lokaal winkelen offline en online!

Lokaal winkelen kan zowel online als offline. Met deze campagne zetten we niet alleen in op de fysieke winkel: “Veel consumenten kopen tegenwoordig ook online, maar realiseren zich onvoldoende dat dat ook heel goed lokaal kan. Ook veel Blericke winkels bieden de mogelijkheid om online te kopen. Volg hun Facebookpagina of bekijk hun webshop! Zo kun je ook online bijdragen aan de lokale economie en de fysieke winkel”, aldus Sjoerd van Heijster, centrummanager in stadsdeel Blerick. “Als het ons samen lukt om ook nu nog voor de feestdagen die extra aankoop te realiseren, dan zorgen we er collectief voor dat onze lokale winkels én onze winkelstraten blijven bestaan.”

KOOP HET IN BLERICK

 

naar boven...