fbpx

Koningsdag woensdag 27 april 2022!

Eén dag in het jaar kleurt Blerick compleet oranje. De afgelopen 2 jaar was dat niet het geval door Corona, maar dit jaar gaan we er weer helemaal voor: op Koningsdag natuurlijk! Winkelhart Blerick kent al vele jaren een zeer uitgebreide Oranjemarkt. Een mooie traditie op Koningsdag, die we dit jaar weer oppakken en in de wandelgangen de grootste van heel Limburg wordt genoemd. Op 27 april, de nationale feestdag, kleurt iedere vierkante meter van het Blerickse centrum weer oranje.

KINDERFANTASIEMARKT
In hartje Blerick start op woensdagochtend om 7:00 uur ’s-ochtends de KinderFantasieMarkt. Tijdens deze vrijmarkt verkopen kinderen zelfgemaakte en tweedehands spullen. Dit brengt volop bedrijvigheid en gezelligheid! De kinderFantasieMarkt is op het LAmbertusplein en aanliggende straten.

KAARTVERKOOP BIJ SIERENSO
De start van de kaartverkoop voor de KinderFantasieMarkt was op woensdag 6 april van 19 tot 20.30 uur in Clublokaal de Boei. Adres: Drie Decembersingel 52F, Blerick. Vanaf 7 april zijn de overige kaartjes nog verkrijgbaar bij SierenSo, Kloosterstraat 15. Prijs 3,50 per kaart. Aub contant betalen!

GEEN AFVAL!
De organisatie zet dit jaar net als in 2019 extra in op de duurzame gedachte. Toen werd er véél minder afval achtergelaten. Gelukkig, want al dat afval is uiteraard slecht voor het milieu en zeer kostbaar om af te voeren. Er zal dus ook dit jaar géén vuilniswagen meer beschikbaar zijn en iedere verkoper wordt erop gewezen niet verkochte spullen weer mee naar huis te nemen. Laten we hier samen op toezien! 

KONINGSMARKT
Dit kleurrijk geheel gaat vanzelf over in de grote oranjemarkt die als een groot lint door het hele centrum staat opgesteld. Vele kooplieden zijn van de partij om hun producten aan te prijzen. De commerciële markt en de winkels zijn op deze woensdag 27 april geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Het beloofd een fantastische dag te worden voor jong en oud!

EXTRA AMUSEMENT
We hebben weer een prachtig programma en pakken dit jaar extra uit! Met maar liefst vier podia worden er op tal van plekken optredens gepland. En uiteraard zijn er ook leuke attracties voor de kids. Hieronder een overzicht:

> live entertainment:

  • Kristel & Band (Kloosterstraat)

  • The Dublin Moles (Brasserie ut Hert)

  • Supersonics (Sur Meuse)

  • Beats & Boogies '81 ('t Raodhoes / de Paerdskoel)

  • Disco Limburg (Lambertusplein)

  • Op het carleysplein komen diverse attracties voor kids te staan

  • Chielke loopt rond en er is natuurlijk ook een braderie in hartje Blerick op de Kloosterstraat en omgeving

Tot woensdag 27 april op de grootste oranjemarkt van Zuid Nederland!

 

KAARTVERKOOP KINDER-FANTASIE-MARKT

Wil jij op deze vrijmarkt staan? Kom dan snel naar SierenSo. Alle overgebleven kaartjes worden daar verkocht!

De kaartverkoop voor de KinderFantasieMarkt bij de Reddingsbrigade was op woensdag 6 april van 19 tot 20.30 uur in Clublokaal de Boei. Adres: Drie Decembersingel 52F, Blerick. Prijs 3,50 per kaart. Maximaal 2 kaarten per persoon. Aub contant en gepast betalen!

Een kaartje kost maar 3,50 en je mag maximaal 2 kaartjes per persoon kopen. Er kan alleen contant en gepast worden betaald. Volg ook ons Facebookevent voor de laatste informatie en laat meteen je Facebookvrienden weten dat je er ook bij bent :) 

Heb je een commerciële kraam en interesse om op de Koningsmarkt te staan? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 foto © Wim van Groenendaal

naar boven...