fbpx

Koningsdag donderdag 27 april 2023!

Eén dag in het jaar kleurt Blerick compleet oranje en dit jaar gaan we er weer helemaal voor: op Koningsdag natuurlijk! Winkelhart Blerick kent al vele jaren een zeer uitgebreide Oranjemarkt. Een mooie traditie op Koningsdag, die we dit jaar weer oppakken en in de wandelgangen de grootste van heel Limburg wordt genoemd. Op 27 april, de nationale feestdag, kleurt iedere vierkante meter van het Blerickse centrum weer oranje.

KINDERFANTASIEMARKT
In hartje Blerick start op donderdagochtend om 7:00 uur ’s-ochtends de KinderFantasieMarkt. Tijdens deze vrijmarkt verkopen kinderen zelfgemaakte en tweedehands spullen. Dit brengt volop bedrijvigheid en gezelligheid! De kinderFantasieMarkt is op het Lambertusplein en aanliggende straten (1e Maasveldstraat, 1e Graaf van Loonstraat, Averbodestraat, Laurentiusstraat, Maasbresestraat, Ruijsstraat, Steegstraat en Tiendstraat!

KAARTVERKOOP BIJ REDDINGSBRIGADE
De start van de kaartverkoop voor de KinderFantasieMarkt is op dinsdag 4 april van 19 tot 20.30 uur in Clublokaal de Boei. Adres: Drie Decembersingel 52F, Blerick. De prijs per kaartje bedraagt 4,- voor een plek van 3x1,5 meter. Aub contant betalen! Maximaal 2 kaarten per persoon.

GEEN AFVAL!
De organisatie zet dit jaar net als voorgaande jaren extra in op de duurzame gedachte. Toen werd er véél minder afval achtergelaten. Gelukkig, want al dat afval is uiteraard slecht voor het milieu en zeer kostbaar om af te voeren. Er zal dus ook dit jaar géén vuilniswagen meer beschikbaar zijn en iedere verkoper wordt erop gewezen niet verkochte spullen weer mee naar huis te nemen. Laten we hier samen op toezien! 

KONINGSMARKT
Dit kleurrijk geheel gaat vanzelf over in de grote oranjemarkt die als een groot lint door het hele centrum staat opgesteld. Vele kooplieden zijn van de partij om hun producten aan te prijzen. De commerciële markt en de winkels zijn op deze donderdag 27 april geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Het belooft een fantastische dag te worden voor jong en oud!

Tot donderdag 27 april op de grootste oranjemarkt van Zuid Nederland!

 

KAARTVERKOOP KINDER-FANTASIE-MARKT

Wil jij op deze vrijmarkt staan? Kom dan op dinsdag 4 april naar de Reddingsbrigade. Daar worden op één avond de kaartjes verkocht!

De kaartverkoop voor de KinderFantasieMarkt bij de Reddingsbrigade is op dinsdag 4 april van 19 tot 20.30 uur in Clublokaal de Boei. Adres: Drie Decembersingel 52F, Blerick. Prijs 4,- per kaart. Maximaal 2 kaarten per persoon. Aub contant en gepast betalen!

Een kaartje kost maar 4,- en je mag maximaal 2 kaartjes per persoon kopen. Er kan alleen contant en gepast worden betaald.

Heb je een commerciële kraam en interesse om op de Koningsmarkt te staan? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 foto © Wim van Groenendaal

naar boven...