fbpx

Winters Winkelhart 8 december

Hartje Blerick wordt op koopzondag 8 december in het Winters Wit gedompeld. Extra sfeer in het centrum van Blerick. Bezoek onze kerst-sfeer-zondag!

> Zondag 8 december Kerst-Koop-Zondag

Dit jaar maken we het op koopzondag weer extra gezellig in Blerick-Centrum. Het wordt zoals ieder jaar een geweldige zondag met een sfeervol aangekleed centrum! Speciaal voor de kids hebben we vele gratis attracties. We noemen het de Kids Winterkermis :) Verder maken diverse koren hun opwachting, de Knusse  levende Kerststal is er weer en er zijn optredens van Stichting Musical Stella Duce. De kerstman bezoekt Blerick en uiteraard komt Chielke dan ook even kijken! Uiteraard ontbreken de gezellige marktkraampjes niet. De winkels zijn op koopzondag geopend van 12.00u tot 17.00u

Welkom in hartje Blerick!

De sfeervol gedecoreerde etalages van onze winkeliers verwelkomen u natuurlijk ook. Met deze Kerst-Sfeer-Zondag halen wij de kerstgedachte naar boven en geven we u een voorproefje van wat komen gaat. Alle winkels zijn op de koopzondag van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Gratis "Kerst"attracties met kids Winterkermis
Speciaal voor de kids hebben we een kids Winter Pas die gratis toegang geeft tot alle attracties van de kids winterkermis in het centrum. Van Draaimolen tot minirad en van springkussen tot kurken schieten!  De pas is op de koopzondag verkrijgbaar bij alle attracties en bij de kerstman (bij Opa Jos) en zorgt ervoor dat er voor iedereen voldoende tijd is om alle attracties een keertje te beleven! Volop genieten voor de kids! 

Kersthuis bij Opa Jos
Hier is de kerstman op bezoek. Hij loopt door de straten en logeert bij opa Jos. Komt u een kijke nemen? De kerstman is ook op zondag 8 december aanwezig in ons centrum.

Knusse Kerststal - hoek Kloosterstraat - Carleyspassage
Bezoek de kerststal en kom knuffelen met de levende dieren. Stichting Musical Stella Duce treedt hier ook op.

 

MUZIEKPROGRAMMA:

  • Stella Duce: Carleysplein: Om 13.15, 14.15 en 15.15 uur
  • Brass Bells: Carleysplein: afwisselend optredens met Stella Duce
  • Muziekkapel Didymos: afwisselend tussen 13.00 en 16.00 uur
  • Joekskepel Me Dunk: op diverse locaties tussen 13.00 en 17.00 uur

Beleef de kerst in hartje Blerick
Welkom bij Winters Winkelhart!

Bent u standhouder en wilt u zich nog aanmelden voor de zondagkerstmarkt, ga dan naar info.

 

Winters Winkelhart Blerick 8 december


naar boven...