VakantieKriebels 16 juli 2023

Jaarlijks vieren we de start van de zomervakantie uitbundig in Blerick. Vóór het coronatijdperk was dat vaak op maandag, sinds vorig jaar organiseren we dit op zondag. Op deze vrije dag kunnen niet alleen de opa's en oma's met hun kinderen, maar ook de papa's en mama's mee!

Braderie
Deze braderie is een geweldige manier om de start van de zomervakantie te vieren en te genieten van de gezelligheid en sfeer in hartje Blerick.

Tijdens de zomerbraderie VakantieKriebels zullen kraampjes opgesteld worden waar marktkooplieden en standwerkers hun producten aanbieden. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor leuke souvenirs, handgemaakte artikelen en ambachtelijke producten. Daarnaast is het ook een perfecte gelegenheid om te genieten van de heerlijke lokale gerechten en drankjes. Uiteraard zijn op deze dag de winkels en horecagelegenheden ook geopend.

Naast de kraampjes worden er ook activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan muzikale optredens en kinderactiviteiten. Chielke onze mascotte kan natuurlijk niet ontbreken!

VakantieKriebels is een fantastische manier om de lokale gemeenschap te ondersteunen en te ontdekken wat Blerick allemaal te bieden heeft. Het is ook een ideale gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de gezelligheid van deze charmant stadsdeel, Blerick aan de Maas.

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit om de zomervakantie te beginnen, dan is de zomerbraderie in Blerick zeker een aanrader! Noteer de datum van 16 juli alvast in je agenda en kom gezellig langs.

© Winkelhart Blerick Centrum. Alle rechten voorbehouden.