Skip to main content

35e M.A.-Run door hartje Blerick

Aanstaande zaterdag is de 35e M.A.-Run. Op deze dag zullen ongeveer 250 deelnemers twee keer door de Kloosterstraat rijden. De eerste keer rond 11.30u en de 2e keer rond 16.30u. Komt u ook naar hartje Blerick om deze motorstoet toe te juichen?!

THEMA ORANJE-WIT
Heb je een oranje en/of witte vlag? Neem 'm meen en zwaai de voorbijgangers toe!

ACHTERGROND
DE M.A. Run is voor mensen met een beperking. Deze staan altijd centraal binnen de keuzes van alle activiteiten. Ook vindt de organisatie de verbinding van mensen met een beperking en familieleden samen met de zijspanrijders met hun familie heel belangrijk. Het lijken twee uitersten. Mensen met een beperking en de ‘ruige motorwereld’. Maar het signaal dat ze hier mee afgeven is overduidelijk. Iedereen kan met iedereen overweg.

De organisatie van de M.A.-Run streeft ernaar om vaste koppels te maken én te behouden tussen mensen met een beperking en de zijspanrijder/ster. Sommige koppels bestaan al vanaf de allereerste run samen en hebben zo een geweldige band opgebouwd. De contacten zijn vaak zo sterk dat er buiten de run ook contactmomenten zijn.

Tijdens de M.A.-Run activiteiten nemen ruim 250 mensen met een beperking deel, hierna te noemen “passagier”. Hiermee werkt de Stichting actief mee aan het versterken van de samenleving en het verminderen van een isolement. Maanden van tevoren wordt er naar dit evenement toegeleefd! Kortom ‘iedereen telt mee’!

De hele route en meer informatie over de run staat hier: https://www.ma-run.nl/nl/

BELEEF HET IN BLERICK!