Rob Pijpers nieuwe Voorzitter

Gisteravond is tijdens de Algemene Ledenvergadering van BIZ Blerick (voormalig Winkelhart Blerick) Rob Pijpers als nieuwe voorzitter voorgesteld.

40 lentes jong is de gisteren bekend gemaakte nieuwe voorzitter van BIZ Blerick. Rob Pijpers is geboren en getogen in Blerick als bakkerszoon. Na het Blariacumcollege heeft hij gestudeerd in Eindhoven en Maastricht, waar hij Bedrijfseconomisch en Bedrijfskundig is opgeleid. Na ruim 13 jaar voor Oce en later Canon te hebben gewerkt en gereisd, is hij sinds december 2015 werkzaam voor de regionale ontwikkelmaatschappij LIOF.

Rob Pijpers: "Als geboren Blerickse ondernemerszoon ben ik altijd betrokken geweest bij het centrum van Blerick. Ik koop dan ook bijna altijd lokaal. Een goed bruisend centrum is belangrijk voor de leefbaarheid van stadsdeel Blerick. Hopelijk kan ik de komende jaren een steentje bijdragen aan het versterken van het centrum in Blerick. Ik heb er in ieder geval veel zin in!"

In zijn privé leven is Rob vader van 3 zonen (12, 7 en 4 jaar), hij is zeer actief bij de voetbalvereniging SVB en vriendenclub de Naate Raaf. Daarnaast is hij de afgelopen periode 4 jaar raadslid geweest voor de VVD in Venlo. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Enthousiast gaat hij er samen met winkeliers, ondernemers en medebestuurders voor, om Blerick een zetje in de goede richting te geven!

[foto: voorzitter Rob Pijpers]