Winters Winkelhart 15 & 17 december

 

Het winkelcentrum wordt tijdens de Kerstmarkt in het winterswit gedompeld.

Dit jaar (2015) betrekken we de vrijdagmarkt en zaterdagmiddag ook in het programma van ons jubileumjaar. 3 dagen lang bieden we extra sfeer in hartje Blerick. Bezoek onze kerst-sfeer-dagen

> Vrijdag 11 december Lichtjes-Markt

De vrijdagmarkt staat in het teken van lichtjes. Etalages en marktkramen zijn feestelijk verlicht en op de markt treft u de kerstelfjes aan die opvallende lichtjes uitdelen.

 

> Zondag 15 december Kerst-Sfeer-Markt

Net als vorig jaar zullen tussen 12.00 en 16.00 uur diverse koren hun opwachting maken in het centrum van Blerick! Dit zorgt voor een geweldige sfeer! Natuurlijk is de Levende Kerststal er ook en organiseren we sfeervolle optredens in het hele winkelcentrum. Geniet van winterse heerlijkheden en ga op bezoek bij de twee levensgrote sneeuwpoppen, door hun omvang nadrukkelijk aanwezig! Zijn een lust voor het oog. Op vrolijke klanken bespelen de mannen het publiek met hun subtiele bewegingen. Zij zijn een verrassende aanwezigheid en toveren een warme glimlach op ieders gezicht. Uiteraard hebben we een mix van standhouders bijeen te brengen die allemaal raakvlakken hebben met de winterse sferen. Zo kunt u de hele dag genieten van winterse heerlijkheden, zoals glühwein, wafels en erwtensoep. De sfeervol gedecoreerde etalages en de prachtige kerstkramen zullen u bijna doen geloven dat u in een kerstsprookje bent beland. Dit decemberevenement heeft een grote aantrekkingskracht op de regio en weet veel kerstshoppers op de been te krijgen. Jaarlijks hoogtepunt is het ‘levende kerstverhaal’. In een fraai opgetuigde kerststal, compleet met dennengroen, hooi en dieren, wordt dit opgevoerd door een lokale toneelvereniging. De markt wordt verder opgesierd door enkele optredens met een hoog kerstgehalte. Met onze Kerst-Sfeer-Markt halen wij de kerstgedachte naar boven en geven u een voorproefje van wat komen gaat. Een bezoek aan de witte kerstmarkt is een onvergetelijk uitstapje voor het hele gezin. Alle winkels zijn op de koopzondag van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Beleef de kerst in hartje Blerick
Welkom bij Winters Winkelhart!

Bent u standhouder en wilt u zich aanmelden voor de zondagkerstmarkt, ga dan naar info.