Spaar Chielkes kermismunten

Het voorjaar staat voor de deur, en dat betekent automatisch dat de Blerickse Pinksterkermis er weer aan komt! Om de bezoekers van Centrum Blerick ook een plezierig bezoekje aan de Pinksterkermis te gunnen, wordt er samen met vele Blerickse ondernemers een speciale spaaractie opgezet. Zo wordt winkelen in Blerick nog aantrekkelijker en bieden we bezoekers een voordelig dagje kermis! Want laten we eerlijk zijn, ook aan het bezoek van de kermis hangt toch best een prijskaartje.

EXTRA JUMBO ACTIE >
Van 20 t/m 28 mei, 1 Chielke bij 1 pot Magnum ijs 440ml of bij 2 bakken Hertog ijs 900ml naar keuze.
Daarnaast blijft gelden: Per 25 euro 1 Chielke.

ACTIEPERIODE
Koop in de actieperiode van 12 mei tot en met 2 juni bij de deelnemende winkels, en ontvang gratis Chielkes kermismunten met een waarde van 1 euro per munt! De winkeliers bepalen zelf de actie en de Chielkes Kermismunten kunt u alleen tijdens de Blerickse Pinksterkermis van 2 tot en met 7 juni gebruiken. Hier staan alle spelregels.

albert Heijn en jumbo de Wieen

Albert Heijn Blerick en Jumbo de Wieën zijn hoofdsponsors van de Chielkes Kermismunten actie. Bij deze 2 supermarkten ontvangt u bij iedere 25 euro aan boodschappen, één kermismunt gratis!

t Raodhoes Gooije Raod Blerick De Ambachtelijke Schoenmaker Blerick De Paerdskoel Blerick

  • Alle deelnemende winkels aan deze actie vindt u op de pagina DEELNEMERS (klik op de link)
  • De spelregels van deze actie vindt u op de pagina SPELREGELS (klik op de link)

poster Chielke Kermismunt Blerick